Groepsverblijven

Er zijn twee verblijfsmogelijkheden voor grotere groepen, de Graanschuur ( 25 pers.) en Huis naast de Poort (14 pers.) beiden gelegen in ieder èèn vleugel van de boerderij. In voorkomende gevallen is het ook mogelijk om een groepsverblijf te huren samen met een kleinere vakantiewoning.  De groepsaccommodaties zijn volledig ingericht, alleen beddegoed dient U zelf mee te nemen of  ter plekke huren ( dekbedden incl. hoeslakens).

Graanschuur (25 pers.)
In de monumentale Limburgse boerderij is een groepsaccommodatie gerealiseerd voor 25 pers. Het terras biedt uitzicht over een glooiend weiland met hoogstambomen en een hellingbos. De accommodatie is goed geïsoleerd en verwarmd en biedt optimale mogelijkheden voor familieweekenden, gemengde vriendengroepen, reünies, gezinsvakanties, vergaderingen,seminars,werkweken,studenten-,personeels- en sportverenigingen.Gezien de ligging en voorzieningen is de accommodatie uitermate geschikt voor fietsclubs  en fietsgroepen ( toer en MTB) die het Zuid Limburgse heuvelland  willen verkennen.

Indeling
Begane grond: hal, sanitair ruimte met 2 toiletten, 2 douches en 3 wastafels , recreatie/verblijfsruimte met ruime keuken geheel ingericht, incl.combi-magnetronoven en vaatwasser, groot buitenterras en evt. overdekt terras onder poortingang. Eerste verdieping: portaal, douche,toilet, 3 slaapkamers met 5 eenpersoonsbedden, 1 slaapkamer met 4 eenpersoonsbedden . Tweede verdieping: portaal, 3 slaapkamers met ieder 2 eenpersoonsbedden.

Klik hieronder voor een overzicht van de huurprijzen en bijkomende kosten:

Prijslijst 2024 Vakantiewoning Graanschuur


Huis naast de Poort (14 pers.)
Een aantal jaren terug is het voormalige woonhuis en rijksmonument  van de boerderij.( anno 1864) intern geheel verbouwd tot groepshuis dat aan max. 14 pers. comfortabel onderdak biedt.Het huis heeft een eigen terras aan de binnenplaats van de boerderij.

Indeling
Begane grond : hal, zitkamer met keuken (incl. oven,magnetron en vaatwasser), douche en 2 toiletten. Bovenverdieping: overloop, drie slaapkamers met in totaal 14 éénpersoons bedden (resp. 3,5 en 6 bedden) en douche met toilet

 

Klik hieronder voor een overzicht van de huurprijzen en bijkomende kosten:

Prijslijst 2024 Vakantiewoning Huis naast de Poort