Vakantiewoningen

De vakantiewoningen liggen beide aan de binnenplaats van de 19 eeuwse carréboerderij en zijn geschikt voor resp. 2 tot 5 en 2 tot 6 pers. De huisjes zijn volledig ingericht, alleen beddengoed dient U zelf mee te nemen of ter plekke te huren.

Vakantiehuis “Aan de Cour”(2/5 pers.)
Ligt direct aan de binnenplaats ( Cour) van de boerderij. Alleen de vakwerkbuitengevel doet nog herinneren aan de voormalige stal en hooizolder van dit deel van de boerderij. Het huisje heeft beneden een zitkamer met keukenhoek,hal en douche met toiletruimte. Op de bovenverdieping zijn er twee slaapkamers met resp., 1 tweepers.bed , 1 èènpers.en 1 stapelbed. Het huis is voorzien van cv, digitaleTV,radio,dvd,koffiezetter,Senseo,waterkoker, koelkast met vriesvakje en een combi oven.

Vakantiehuis “Aan de Wösch” (2/6 pers.)
Ligt naast het voormalige oogst/dors gedeelte( wösch) van de vakwerkschuur. De zitkamer kijkt uit op achtererf/weiland achter de boerderij. Slaapkamer beneden kijkt uit op de binnenplaats.Het huisje heeft beneden een zitkamer met keukenhoek, hal ,douche,toilet en een slaapkamer met 2 pers. bed.. Op de bovenverdieping zijn er twee slaapkamers met ieder 2 èènpers. bedden. Het huisje is voorzien van cv, digitale TV, radio, dvd, koffiezetter, Senseo, waterkoker, koelkast, vrieskastje en een combi-oven.

vakantiewoning2017

Bijkomende kosten:
– Toeristenbelasting voor personen vanaf 14 jaar  €  1,35 p.p.p.n
– Gas naar verbruik €0.75 / m3
– Schoonmaak  : € 20.- of zelf schoonmaken.
– Huur beddegoed € 6.- p.p
– Huisdieren in overleg, hond € 1.50 p.n.
– Wifi: gratis