Vakantiewoningen

De vakantiewoningen liggen beide aan de binnenplaats van de 19 eeuwse carréboerderij en zijn geschikt voor resp. 2 tot 5 en 2 tot 6 pers. De huisjes zijn volledig ingericht, alleen beddengoed dient U zelf mee te nemen of ter plekke te huren.

DSCN9756 (2) Aan de cour

Vakantiewoning “Aan de Cour”(2/5 pers.)
Ligt direct aan de binnenplaats (Cour) van de boerderij. Alleen de vakwerkbuitengevel doet nog herinneren aan de voormalige stal en hooizolder van dit deel van de boerderij. Het huisje heeft beneden een zitkamer met keukenhoek, hal en douche met toiletruimte. Op de bovenverdieping zijn er twee slaapkamers met resp., 1 tweepersoons bed, 1 één-persoons en 1 stapelbed. Het huis is voorzien van cv, digitale TV, radio, dvd, koffiezetter, Senseo, waterkoker, koelkast met vriesvakje en een combi oven. Aan de achterzijde bevindt zich een eigen terras.

DSCN9200

Vakantiewoning “Aan de Wösch” (2/6 pers.)
Ligt naast het voormalige oogst/dors gedeelte (Wösch) van de vakwerkschuur. Het huisje heeft beneden een zitkamer met keukenhoek, hal, douche, toilet en een slaapkamer met 2 pers. bed. Op de bovenverdieping zijn er twee slaapkamers met ieder 2 één-persoons bedden. De slaapkamer beneden kijkt uit op de binnenplaats. Vanuit de zitkamer kijkt u uit op erf achter de boerderij en aan de zijkant kijkt u uit op het terras dat op het zuiden ligt. Het huisje is voorzien van cv, digitale TV, radio, dvd, koffiezetter, Senseo, waterkoker, koelkast, vrieskastje en een combi-oven.


Klik hieronder voor een overzicht van de huurprijzen en bijkomende kosten:

Prijslijst 2019 Vakantiewoningen