Vakantiewoningen

De vakantiewoningen liggen beide aan de binnenplaats van de 19 eeuwse carréboerderij en zijn geschikt voor resp. 2 tot 5 en 2 tot 6 pers. De huisjes zijn volledig ingericht, alleen beddengoed dient U zelf mee te nemen of ter plekke te huren.

DSCN9756 (2) Aan de cour

Vakantiehuis “Aan de Cour”(2/5 pers.)
Ligt direct aan de binnenplaats ( Cour) van de boerderij. Alleen de vakwerkbuitengevel doet nog herinneren aan de voormalige stal en hooizolder van dit deel van de boerderij. Het huisje heeft beneden een zitkamer met keukenhoek, hal en douche met toiletruimte. Op de bovenverdieping zijn er twee slaapkamers met resp., 1 tweepers. bed , 1 èènpers. bed en 1 stapelbed. Het huis is voorzien van cv, digitale TV, radio, dvd, koffiezetter, waterkoker, koelkast met vriesvakje en een combi oven.

DSCN9200

Vakantiehuis “Aan de Wösch” (2/6 pers.)
Ligt naast het voormalige oogst/dors gedeelte( wösch) van de vakwerkschuur. De zitkamer kijkt uit op achtererf/weiland achter de boerderij. Slaapkamer beneden kijkt uit op de binnenplaats. Het huisje heeft beneden een zitkamer met keukenhoek, hal, douche, toilet en een slaapkamer met 2 pers. bed. Op de bovenverdieping zijn er twee slaapkamers met ieder 2 èènpers. bedden. Het huisje is voorzien van cv, digitale TV, radio, dvd, koffiezetter, waterkoker, koelkast, vrieskastje en een combi oven.


Klik hieronder voor een overzicht van de huurprijzen en bijkomende kosten:

Prijslijst 2024 Vakantiewoning Aan de Wösch en Vakantiewoning Aan de Cour